Vrolijk Kerstfeest Slot

Merry Christmas speelautomaat

Merry Christmas slot van Playson heeft 5 rollen en 21 betaallijnen. Dit feestelijke spel heeft verschillende bonusfeatures, waaronder een uitbreiding van jokers in het hoofdspelgebied, een stijlkeuze feature en een free spins feature waar je tot 30 freespins kunt krijgen. Dit is een product met een hoge spreiding, dus u kunt het hele jaar door cadeaus krijgen.

Een kort overzicht

Online ontwikkelaar Playson viert Kerstmis in een gokkast met 5 rollen en 21 betaallijnen, die uitbetalingen biedt van 5.000 keer de lijninzet. U kunt spelen vanaf £21 tot £105 per draai. Scatters, jokers, free spins, een ‘Choose Me’ bonusspel en een gokfunctie.

De rollen zijn gevuld met kleurrijke feestelijke symbolen waaronder sneeuwmannen, sleeën, rendieren, kerstsokken en, natuurlijk, de Kerstman. Zelfs de nummers van de speelkaarten zijn in de vorm van snuisterijen. De grootste uitbetalende symbolen zijn de Kerstman en de slee van de Kerstman, die uitbetalingen bieden van 2.000 keer de inzet per lijn als de speler er 5 op een rij weet te vinden.

Maar de Party Wild is iets om echt voor uit te kijken. Naast het vervangen van alle andere symbolen behalve de scatter, krijgt de speler een 5000x inzet als hij er 5 op een rij vindt. Het vinden van 3 of meer kerstsok symbolen zal toenemen om de hele rol te vullen.

Merry Christmas bevat ook een gratis spins-functie, die wordt geactiveerd wanneer drie of meer Clock Scatter-symbolen ergens op de rollen worden gedrukt. De gebruiker ontvangt dan 15 gratis spins. Meer goodies worden ook aangeboden tijdens de ronde.

Vrolijk Kerstfeest slot combinaties

Wilde symbolen

Er zijn niet één maar twee wild symbolen – de Kerstman en de slee van de Kerstman. Het vinden van de scatters uur weer en de speler krijgt nog eens 15 freespins. Er is ook een speciale bonusfunctie die wordt geactiveerd wanneer het bonuskerstboomsymbool op de rollen 1 en 5 verschijnt. De speler krijgt dan een selectie van kerstbomen te zien. Door ze te selecteren, ontvangt hij een reeks vermenigvuldigers. Je moet blijven verzamelen tot je een lege zak vindt, die de functie vervolledigt.

Tenslotte is er de standaard Gamble-functie, die de winsten kan verdubbelen. De gebruiker krijgt twee vakjes te zien. In de ene zitten gouden munten, in de andere niets. Tot 10 weddenschappen zijn toegestaan. Vergeleken met veel gokkasten van Playson, zit Merry Christmas vol met welkomstgeschenken. De spreiding is groot, dus verwacht niet al te vaak veel cadeaus onder de boom te vinden.

Kenmerken van de gokautomaat

Als de Kerstman de winst brengt, kan het een zak vol munten zijn. Free spins zijn de beste route naar rijkdom, vooral in combinatie met de kerstbonusvermenigvuldigers. De visuals zijn zeer opvallend en misschien een beetje overweldigend. Je zou echter niets minder verwachten van een gokkast met een feestelijk thema.

Hetzelfde geldt voor het volgen van de achtergrond, dat in kleine doses goed is, maar even populair zou kunnen worden als overgebleven kalkoenen op tweede kerstdag. Vrolijk Kerstfeest’ is zeker meer een cracker dan een kalkoen. En met grote uitbetalingen die het hele jaar door worden aangeboden, kan Kerstmis zeker vroeg komen voor gokkastfans.